KONTAKT OS

Brug formularen nedenfor

Send en virtuel besked

  Vi bestræber os på at svare på din henvendelse indenfor 24 timer. Vi rådgiver ikke om produkterne, men sikre dig derimod lave priser.


  Venlig hilsen
  HashMads
  ANSVARSFRASKRIVELSE
  Dyrkning af cannabisfrø er ulovlig i Danmark, hvorfor HashMads udelukkende sælger cannabisfrø for at præservere eksemplarer af en sort(er) eller som samlerobjekt(er).
  Det er kundens ansvar at sikre, at dansk lovgivning overholdes. HashMads ønsker ikke at opfordre kunder til at bryde Dansk lovgivning. Dette er også gældende for udenlandske kunder. Vi opfordre kunden til at sætte sig ind i lovgivningen for det givne land og sikre at gældende regler overholdes.
  Hvis brugeren af hjemmesiden giver udtryk for, i sin kommunikation til os, at brugeren vil bryde gældende lovgivning, vil en eventuel handel annulleres.
  HashMads accepterer ikke brugen af stoffer, som strider mod gældende lovgivning. Dette er også gældende for brugere, som køber produkter på hjemmesiden og anvender produkterne ulovligt. HashMads er ikke ansvarlig for krav, handlinger, juridiske og eller retsafgifter rettet mod kunder, selv i forbindelse med kultivering af frø købt på denne side, hvorefter kunden har brudt gældende lovgivning ved eksempelvis salg og eller forbrug af ulovlige stoffer. Informationer på hjemmesiden er udarbejdet af vores leverandør, og vi fralægger os ansvaret for eventuelle manglende eller misledende informationer. Vi fraskriver os ansvaret for den brug, du gør af de informationer vi har på vores side. Vores artikler har et rent informativt formål.
  HashMads leverer til hele Europa og har fokus på lande, hvor dyrkning af cannabis er tilladt.
  Kunder skal være over 18 år gammel for at handle på hjemmesiden.