Automatisk blomstrende Cannabisfrø

Automatisk blomstrende marihuanafrø | Automatisk blomstrende cannabisplante starter, som navn antyder, automatisk sin egen blomstring inden for 2-4 uger fra spiring. Klassiske variationer, begge domineret af Indica og Sativa, er fotoperiodiske planter. De er Indica- eller Sativa planter krydset med en Ruderalis-kultivar. Ruderalis afslutter sin blomstring automatisk på mindre end 6 uger.

 

THC

CBD

Udbytte udendørs

Udbytte indendørs

Højde udendørs

Højde indendørs

Blomstring

Klima

Hvad er automatisk blomstrende cannabisfrø?

Automatisk blomstrende cannabisfrø udvikler sig til planter, der blomstrer automatisk.

Fotoperiodiske sorter har brug for en ændring i lyscyklussen for at påbegynde blomstring, mens automatisk blomstrende planter uden videre gror.

Automatisk blomstrende cannabisfrø indeholder genetik fra Cannabis-ruderalis, som er en undertype, der stammer fra Rusland og de omkringliggende regioner. Ud over at disse planter blomstrer automatisk har de også en meget hurtigere livscyklus.

 

Feminiseres frø til autoer?

Frøene på siden her er feminiserede, så det er sikret, at de udelukkende er hunplanter. Autoer adskiller sig dog fra fotoperiodisk genetik. Feminiserede fotoperiodiske sorter har brug for en ændring i lyscyklussen for at kunne blomstre, og det har automatisk blomstrende planter ikke.

Autoer bliver typisk 60-100 cm høje. 
Indeholder genetik i topklasse: Automatisk blomstrende frø tilbyder genetik fra berømte fotoperiodiske sorter. Opdrættere har fx krydset Skunk-, OG Kush- og Haze-genetik med autoer.

 

Hvorfor vælge automatisk blomstrende frø?

Her kan du se et par grunde:

  • Masser af styrker at vælge imellem: Autoer fås med højt THC-indhold, middel THC-indhold og lavt THC-indhold. Mange af de nye autoer har også høje CBD-indhold og andre cannabinoider.
  • De automatisk blomstrende egenskaber fås ved at tilføre ruderalis-genetik, og avlere har skabt automatisk blomstrende frø, der næsten ikke kan skelnes fra de originale fotoperiodiske soter.

 

Automatisk blomstrende frø

Der findes hundredvis af automatisk blomstrende sorter, og hver sort tilbyder noget forskelligt. Du kan bruge vores-filtreringsværktøjer til at indsnævre din søgning og gøre det nemmere at vælge automatisk blomstrende frø.

Brug filtrene øverst til venstre på siden for at vælge den ønskede størrelse, THC-indhold, højde eller blomstringstid m.fl..

Frøene fås i pakker med 1, 3, 5 eller 10 frø.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Læs vores ansvarsfraskrivelse

Dyrkning/spiring af cannabisfrø er ulovlig i Danmark, hvorfor HashMads udelukkende sælger cannabisfrø for at præservere eksemplarer af en sort(er) eller som samlerobjekt(er), eller souvenirs. HashMads.dk er godkendt af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri samt Landbrugsstyrelsen.
Det er kundens ansvar at sikre, at dansk lovgivning overholdes. HashMads ønsker ikke at opfordre kunder til at bryde Dansk lovgivning. Dette er også gældende for udenlandske kunder. Vi opfordre kunden til at sætte sig ind i lovgivningen for det givne land og sikre at gældende regler overholdes.
Hvis brugeren af hjemmesiden giver udtryk for, i sin kommunikation til os, at brugeren vil bryde gældende lovgivning, vil en eventuel handel annulleres.
HashMads accepterer ikke brugen af stoffer, som strider mod gældende lovgivning. Dette er også gældende for brugere, som køber produkter på hjemmesiden og anvender produkterne ulovligt. HashMads er ikke ansvarlig for krav, handlinger, juridiske og eller retsafgifter rettet mod kunder, selv i forbindelse med kultivering af frø købt på denne side, hvorefter kunden har brudt gældende lovgivning ved eksempelvis salg og eller forbrug af ulovlige stoffer. Informationer på hjemmesiden er udarbejdet af vores leverandør, og vi fralægger os ansvaret for eventuelle manglende eller misledende informationer. Vi fraskriver os ansvaret for den brug, du gør af de informationer vi har på vores side. Vores artikler har et rent informativt formål.
HashMads leverer til hele Europa og har fokus på lande, hvor dyrkning af cannabis er tilladt.
Ved køb angiver du, at du har nået myndighedsalderen (18 år), hvor du bor, og er opmærksom på gældende (dansk) lovgivning. HashMads fralægges alt ansvar, hvis du overtræder reglerne i dit område (pågældende land)