Feminiserede cannabisfrø

Feminiserede cannabisfrø er udelukkende skabt til at producere hunplanter. Normalt kan cannabisfrø udvikle sig til en han- eller hunplante: Hele processen afgøres af kønskromosomerne X og Y. "Feminisering" er en metode, hvormed hunplanten tvinges til at få fat i hanblomsters pollen, som er nødvendig i produktionen af frø. En plante med to X-kromosomer bliver 99 pct. af tiden til hunkøn, mens normale cannabisfrø (XY-genetik) nogle gange har en tendens til at producere flere hanner end hunner.

 

THC

CBD

Højde udendørs

Højde indendørs

Udbytte udendørs

Udbytte indendørs

Blomstring

Klima

Hvad betyder feminiserede cannabisfrø?

Med feminiserede cannabisfrø er der 99,9% sikkerhed for at producere knopper - alle vores feminiserede frø er fotoperiodiske.

Du kan hurtigt og nemt finde ud af, om cannabisfrø er feminiserede eller ej ved at tjekke under data på siden med det relevante produkt. Datasektionen indeholder alle de grundlæggende egenskaberne og hjælper dig med at vælge de perfekte cannabisfrø.

Hvad er fordelene ved feminiserede cannabisfrø?

Feminiserede cannabisfrø flere forskellige fordele:

  • 99,9% garanti for at producere en hunplante, som bærer knopper
  • Pålidelig genetik
  • Maksimal aroma
  • De giver større blomster sammenlignet med autoer og almindelige cannabisfrø

Hvorfor vælge feminiserede cannabisfrø?

Feminiserede cannabisfrø:

  • Feminiserede cannabisfrø tilbyder holistiske brugere mange forskellige cannabinoidprofiler, som er rige på THC og/eller CBD.

Forskellen mellem feminiserede cannabisfrø af indica og sativa

Alle vores feminiserede cannabisfrø falder under to undersorter: indica og sativa. Disse kategorier siger dog ikke meget om virkningen af hver enkelt sort. Det har nemlig mere at gøre med terpenprofilerne.

Undersorterne påvirker dog egenskaber som formen på bladene, plantens størrelse og den fulde blomstringstid:

  • Indica bliver typisk lavere med en busket struktur og bredere blade. De er som regel også kortere tid om at blomstre end sativa-planterne.
  • Sativa bliver højere med længere grene og tyndere blade og er ofte længere tid om at blomstre.

De fleste cannabisfrø indeholder en blanding af indica- og sativa-genetik (hvilket teknisk set gør dem til hybrider), og de har derfor egenskaber fra begge sorter. Dataene fortæller dig det nøjagtige forhold mellem genetik (eksempelvis: 50% sativa, 50% indica).

 

Hvordan vælger man de bedste feminiserede cannabisfrø?

Der findes et hav af feminiserede cannabisfrø af høj kvalitet at vælge imellem, men hvordan ved du, hvilken sort der er den helt rigtige? Hos HashMads har vi flere værktøjer, der kan gøre din søgning så nem som muligt. Brug filteret øverst til venstre på siden for at vælge dine præferencer, som bl.a. højde, THC- og CBD-indhold og blomstringstider m.fl.. 

ANSVARSFRASKRIVELSE

Læs vores ansvarsfraskrivelse

Dyrkning/spiring af cannabisfrø er ulovlig i Danmark, hvorfor HashMads udelukkende sælger cannabisfrø for at præservere eksemplarer af en sort(er) eller som samlerobjekt(er), eller souvenirs. HashMads.dk er godkendt af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri samt Landbrugsstyrelsen.
Det er kundens ansvar at sikre, at dansk lovgivning overholdes. HashMads ønsker ikke at opfordre kunder til at bryde Dansk lovgivning. Dette er også gældende for udenlandske kunder. Vi opfordre kunden til at sætte sig ind i lovgivningen for det givne land og sikre at gældende regler overholdes.
Hvis brugeren af hjemmesiden giver udtryk for, i sin kommunikation til os, at brugeren vil bryde gældende lovgivning, vil en eventuel handel annulleres.
HashMads accepterer ikke brugen af stoffer, som strider mod gældende lovgivning. Dette er også gældende for brugere, som køber produkter på hjemmesiden og anvender produkterne ulovligt. HashMads er ikke ansvarlig for krav, handlinger, juridiske og eller retsafgifter rettet mod kunder, selv i forbindelse med kultivering af frø købt på denne side, hvorefter kunden har brudt gældende lovgivning ved eksempelvis salg og eller forbrug af ulovlige stoffer. Informationer på hjemmesiden er udarbejdet af vores leverandør, og vi fralægger os ansvaret for eventuelle manglende eller misledende informationer. Vi fraskriver os ansvaret for den brug, du gør af de informationer vi har på vores side. Vores artikler har et rent informativt formål.
HashMads leverer til hele Europa og har fokus på lande, hvor dyrkning af cannabis er tilladt.
Ved køb angiver du, at du har nået myndighedsalderen (18 år), hvor du bor, og er opmærksom på gældende (dansk) lovgivning. HashMads fralægges alt ansvar, hvis du overtræder reglerne i dit område (pågældende land)