Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for handel på HashMads.dk

Bestilling

På hashmads.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til produkter, som ikke er på siden, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker at modtage en ekstra kopi af din ordrebekræftelse eller ikke har modtaget den via mail, kan du sende en mail til: peace@hashmads.dk

Betaling

Hashmads.dk godtager på shoppen betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VPay, JCB, UnionPay, MasterCard, Maestro og American Express kort. Der opkræves ikke gebyr for betaling med disse kort på shoppen. Når du afgiver din bestilling på: hashmads.dkog har afgivet dine kort oplysninger, så er dette ikke udtryk for, at pengene er hævet fra din konto. Betalingen og dermed hævning af pengene på dit betalingskort vil blive gennemført, så snart din ordre afsendes. Alle kortoplysningerne vil kun kunne aflæses af PBS. Hverken hashmads.dk eller dets samarbejdspartnere (ud over PBS) eller andre kan læse kortoplysningerne.

Leverings- og forsendelsesomkostninger

Hos hashmads.dk handler du med gratis fragt via GLS så længe du køber for over 850,- kroner. Fragt omkostninger ved køb under 850,- er 45,- kroner, med GLS pakkeshop. Du har mulighed for at få dine varer tilsendt med GLS.

Levering

HashMads er kendt for sine hurtige leveringstider så du vil altid modtage dine bestilte varer inden for 2-3 hverdage. Det kan naturligvis ikke udelukkes, at der i enkelte tilfælde vil kunne være længere leveringstid. Hvis dette er tilfældet, vil du med det samme få besked herom. Du vil naturligvis altid være berettiget til at ophæve dit køb.

Levering betragtes som sket, når forsendelsen er leveret hos modtageren. Det er vigtigt, at du tjekker forsendelsen straks ved modtagelse. Hvis der er synlig skade på forsendelsen eller det ser ud som om, at indpakningen er forsøgt repareret, så er det bedst, at du nægter modtagelse af forsendelsen eller at du kvitterer med forbehold for skjulte skader. Hvis der er synlig skade på forsendelse råder vi dig til at pakke forsendelsen op og kontrollere, inden der afgives kvittering over for transportøren, hvis transportøren tillader det. Hvis transportøren ikke tillader det, råder vi dig til, at du nægter modtagelse af forsendelsen.

Reklamationsret

Når du handler på hashmads.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret i følge købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

HashMads.dk
Skolegade 66,
8300 Odder
(frøene ligger ikke her)


Juridisk navn: HashMads
Anpartsselskab
Adresse: 
Skolegade 66 – 8300 Odder
E-mail: peace@hashmads.dk
CVR.: 42487848
Etableringsår: 2021
Telefon: 23471196

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres på hashmads.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ejeren af HashMads har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til HashMads sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på HashMads.dk er HashMads.

Som registreret hos HashMads har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HashMads via e-mail peace@hashmads.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@hashmads.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Priser

Alle priser angivet på shoppen er i Danske Kroner og inkluderer 25% dansk moms. De angivne priser på webshoppen er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen, og der kan derfor forekomme prisændringer. Du skal være fyldt 18 år for at handle på hashmads.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Alle aftaler indgås på dansk.

 

Ansvarsfraskrivelse

Dyrkning/spiring af cannabisfrø er ulovlig i Danmark, hvorfor HashMads udelukkende sælger cannabisfrø for at præservere eksemplarer af en sort(er) eller som samlerobjekt(er), eller souvenirs. HashMads.dk er godkendt af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri samt Landbrugsstyrelsen.
Det er kundens ansvar at sikre, at dansk lovgivning overholdes. HashMads ønsker ikke at opfordre kunder til at bryde Dansk lovgivning. Dette er også gældende for udenlandske kunder. Vi opfordre kunden til at sætte sig ind i lovgivningen for det givne land og sikre at gældende regler overholdes.
Hvis brugeren af hjemmesiden giver udtryk for, i sin kommunikation til os, at brugeren vil bryde gældende lovgivning, vil en eventuel handel annulleres.
HashMads accepterer ikke brugen af stoffer, som strider mod gældende lovgivning. Dette er også gældende for brugere, som køber produkter på hjemmesiden og anvender produkterne ulovligt. HashMads er ikke ansvarlig for krav, handlinger, juridiske og eller retsafgifter rettet mod kunder, selv i forbindelse med kultivering af frø købt på denne side, hvorefter kunden har brudt gældende lovgivning ved eksempelvis salg og eller forbrug af ulovlige stoffer. Informationer på hjemmesiden er udarbejdet af vores leverandør, og vi fralægger os ansvaret for eventuelle manglende eller misledende informationer. Vi fraskriver os ansvaret for den brug, du gør af de informationer vi har på vores side. Vores artikler har et rent informativt formål.
HashMads leverer til hele Europa og har fokus på lande, hvor dyrkning af cannabis er tilladt.
Ved køb angiver du, at du har nået myndighedsalderen (18 år), hvor du bor, og er opmærksom på gældende (dansk) lovgivning. HashMads fralægges alt ansvar, hvis du overtræder reglerne i dit område (pågældende land)

Standard fortrydelsesformular:
Denne formularudfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Der er 14 dages gældende fortrydelsesret, efter modtagelse af produktet.

Til:
HashMads.dk
Skolegade 66, Hou
8300 Odder
E-mail: kontakt@hashmads.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: ________________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:____________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift:____________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.06.2021